Descobrint una gran ciutat


domingo, 27 de noviembre de 2011

Petits i grans es mostren contra la violència vers les dones

El públic, majoritàriament femení,
va mostrar-se en contra de la
violència de gènere
La Riera va tancar una sèrie d’activitats que van fer reflexionar als mataronins sobre un fet que, avui dia, encara té lloc en la societat. Aquesta cloenda va celebrar-se el 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència a la dona.


La coral de l'Escola Alexandre Satorras
va deleitar al públic amb temes
com California dreaming

Joves i adults van gaudir de la cloenda d’unes activitats que van ajudar a conscienciar a la població sobre la violència de gènere. Així doncs, un gran nombre de públic va dirigir-se davant l’Ajuntament i van presenciar les actuacions de la coral de l’Escola Alexandre Satorras. A més a més, van veure una sèrie d’espots organitzats pels Espais Joves de diversos barris.

També, diverses entitats de dones de la ciutat van presentar el teatre “Sortir de l’ombra”, en el qual es va mostrar la invisibilitat i l’angoixa de la dona maltractada. L’actuació va concloure amb una representació de l’alliberament de la dona sotmesa al ritme d’una música animada que va fer ballar al públic.

Les protagonistes de la presentació
van fer ballar a les dones
Mentrestant, els més petits van poder participar en un taller de la Creu Roja i de l’Espai Jove de Rocafonda. L’objectiu va ser “civilitzar els nens petits sobre la igualtat entre sexes”, va declarar el responsable de l’organització humanitària.

No hay comentarios:

Publicar un comentario